USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Миколаївщині зламався атракціон: «маятник» з людьми бив по огорожі. Відео

13 Червня 2021 19:27
У місті Вознесенськ Миколаївської області на одному з атракціонів стався інцидент, під час якого постраждали кілька людей. На місці події побували представники адміністрації міста і поліція з метою з’ясування всіх обставин.

Про це повідомляє Вознесенський вісник.

Інцидент трапився приблизно о 00:00. Відразу після запуску атракціону, автоматика дала збій. За словами свідків, це трапилось через необачність оператора устаткування. Припускають, що він начебто натиснув не ті кнопки.

«Спочатку почали відкриватися кріплення безпеки, а потім піднялася огорожа по якій почав бити «маятник» з людьми. Під час зіткнення постраждали кілька людей, одну людину забрала швидка, ще кілька з легкими тілесними ушкодженнями дочекалися приїзду правоохоронців», – йдеться в повідомленні.

Свідки моторошного інциденту самостійно визволяли людей, що застрягли в поламаному атракціоні. 33-річний чоловік розбив вікно кабіни касира, аби зупинити двигуни. Він сильно травмував руку. Оператор устаткування та касирка втекли з місця події, їх розшукує поліція.
Представники адміністрації міста запевнили, що власники атракціону мали усі необхідні документи та дозволи.

За інформацією поліції, внаслідок інциденту постраждали 3 громадян, віком 21, 29 та 28 років. Там наголосили, що життю та здоров’ю постраждалих нічого не загрожує. Правоохоронні органи встановлюють причини зламу, спілкуються із власниками атракціону, перевіряють необхідні документи та опитують свідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 13 Червня 2021 19:38
Равшан і Джамшут,( на сьодняшній час))). )
Liz Показати IP 14 Червня 2021 02:15
В 00:00???? А чому так пізео вночі? Не офіційно працювали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus