USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Експрес «Київ-Бориспіль» знову зламався

4 Грудня 2018 19:19
4 грудня в Києві на залізничній станції «Дарниця» знову заглох швидкісний експрес, який лише 30 листопада розпочав курсувати між Центральним залізничним вокзалом в столиці і аеропортом «Бориспіль».

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook очевидець інциденту Михайло Макаренко.

«Поїзд» Київ-Бориспіль Аеропорт «відправленням о 15 годині заглох біля станції Дарниця. Люди спізнюються в аеропорт», – написав він.

Час запізнення становив приблизно 30 хвилин.
Нагадаємо, 1 грудня, на наступний день після запуску експрес «Київ-Бориспіль» зламався по дорозі до аеропорту. За словами машиніста, виникла проблема з двигуном, тому поїзд не заводився.

Як повідомлялося, 30 листопада відбувся перший рейс цілодобового залізничного експресу по маршруту Київ-Пасажирський — Дарниця — Бориспіль-Аеропорт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 4 Грудня 2018 20:03
Чомусь так часто відбувається, що все, до чого торкається гарант або падає, або ламається. Якась містика! Перед Януковичем, який прямував на трибуну ВР під час інавгурації раптом невідомо звідки виник протяг, який закрив дубові масивні двері в будинку ВР, неначе саме провидіння не хотіло бачити такої людини при владі. Потім був з Януковичем випадок, коли покладений вінок на меморіалі Невідомому солдату в Києві раптом піднявся і якась невідома сила жбурнула його на президента. З нинішнім все ще набагато загадковіше: під час його інавгурації і проходження до дверей ВР на тій же дорожці, по якій ішов Янукович, рядом впав і знепритомнів солдат почесної варти з президентського полку, родом з Черкасчини. Після цього випадку в червні 2014 року мас - медіа нарахували вже більше десяти подібних випадків, коли в присутності гаранта падають люди: то нацгвардійці на базі в Нових Петрівцях, то двоє військових під час параду в серпні місяці на Хрещатику, то діти під час виступу в день знань, то генерал на прийомі в адміністрації під час візиту президента Білорусі Лукашенка...Буквально вчора в студії ТБ, де був і гарант, впала Людмила Денисова, омбудсмен України. Щось у цьому є містичне...Треба перечитати Гоголя, Микола Васильович великий письменник і талановитий містифікатор, може його "Вій" щось підкаже?
скептик Показати IP 4 Грудня 2018 20:06
пора переходити на кінну тягу
Всезнайко Показати IP 4 Грудня 2018 21:38
Омеляна розстріляти нах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus