USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Одещині виявили рекордну партію кокаїну вартістю понад 200 млн

3 Серпня 2020 11:34
У Морському торговельному порту «Південний» правоохоронці виявили майже 60 кг кокаїну вартістю понад 200 млн гривень.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зазначається, що прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом контрабанди наркотичних засобів (ст. 305 КК України).

Правоохоронці виявили у Морському торговельному порту «Південний» прихований від митного контролю наркотичний засіб, контрабандно переміщений в Україну з Еквадору, в особливо великому розмірі – майже 60 кг кокаїну, вартістю на «чорному ринку» понад 200 млн гривень.

Наразі проводяться відповідні слідчі дії, направлені на встановлення всіх осіб, причетних до злочину, притягнення їх до кримінальної відповідальності та запобігання вчинення нових злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus