USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Молоді у Луцьку планують відкрити медичний центр

27 Червня 2018 11:14
Змінити цільове призначення земельної ділянки на проспекті Молоді у Луцьку для будівництва та обслуговування офісно-діагностичного медичного центру дозволили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міськради 27 червня.

Депутати розглянули проект рішення про затвердження ПП «ЛАБ-МЕД ЛУЦЬК» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - В 03.03 (для будівництва та обслуговування офісно-діагностичного медичного центру) на проспекті Молоді, 12.

Депутат Петро Бойко поцікавився, чи на ділянці буде будівля медичного призначення, адже місцеві мешканці хвилюються, тому що нині там діє казино «Спорт Лото».

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала запевнив, що йдеться саме про будівлю медичного призначення.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Червня 2018 11:43
Давно пора закрити ці лотереї і зробити щось для людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus