USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На оглядовому майданчику в Луцьку понищили інформаційну таблицю

2 Травня 2018 12:41
На оглядовому майданчику в Луцьку вандали обмалювали і пошкодили інформаційну таблицю.

Про це повідомили на сторінці Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради у Фейсбук.

Таблиця, що слугує для орієнтування на місцевості, встановлена перехресті вулиць Квіткової і Гірної (район вулиці Львівська).

«Перед початком нового туристичного сезону панораму відновлено. Щиро віримо, що і лучани, і гості нашого міста завітають на оглядовий майданчик помилуватись чудовим краєвидом Старого Луцька, і залишать у своєму серці любов до нашого чудового древнього міста, а після себе — чистий і привабливий, не засмічений оглядовий майданчик для наступних відвідувачів.

А тих індивідів, чиї руки сверблять від непереборного бажання залишити після себе слід в історії, запрошуємо до Старого міста. Там, спеціально для таких як вони встановлено дошку «Тут був я!» На ній кожен бажаючий, без шкоди для довкілля, може реалізувати своє его і, заодно, долучитись до історії Луцька», - наголошують в управлінні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus