USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Освітлення луцьких вулиць співфінансуватиме «Кромберг»

5 Січня 2017 16:26
Мільйон гривень виділять з міської казни для того, аби освітлити вулиці міста на умовах співфінансування з німецьким заводом «Кромберг і Шуберт».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що в 2017 році хочуть освітлити вулиці, які прилягають до заводу «Кромберг і Шуберт», що в районі вулиці Львівської.

Також планують освітлити вулиці в районі Мамсурова, вулиці Окружної, Потапова, Вавілова, Курчатова. На це передбачено мільйон гривень з бюджету.

Юрій Крась зазначив, що на умовах співфінансування вулиці освітлюватимуть швидше. Зокрема, як це було з бульваром Дружби народів, де близько 20% вартості освітлення заплатив завод SKF.

Загалом, зі слів посадовця, у місті є 27 вулиць, де взагалі відсутнє освітлення. Левова частка них – в районі Малоомелянівського масиву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юра Показати IP 6 Січня 2017 01:53
Куди йдуть податки які завод платить ?
Анонім Показати IP 9 Січня 2017 15:22
Податки ідуть в бюджет Луцького району, а не міста. Юр. адреса заводу с.Рованці))))
Олег Показати IP 11 Січня 2017 11:13
А податки працівників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus