USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На підприємстві, яке переїхало з Харкова на Волинь, пошили понад 500 підсумок для 14 ОМБр

22 Червня 2022 21:05
Для захисників 14 ОМБр імені князя Романа Великого передали 538 підсумок. Їх на замовлення міської ради Нововолинська пошили на підприємстві «Амрок», яке переїхало із Харкова.

Про це повідомив мер Нововолинська Борис Карпус.

«Хай служать на користь військовим. А ми продовжуємо допомагати армії та водночас підтримуємо релокований бізнес», – йдеться у дописі.

Як ми писали раніше, окупанти розбомбили підприємство «Амрок» Владислава Будаєва в Харкові, де він сім років шив амуніцію для військових. Тепер він намагається все розпочати з нуля у Нововолинську, куди переїхав, рятуючись від ворожих ракет.

Дружину та двох дітей відправив за кордон, а сам налагоджує виробництво. Місцева влада підшукала приміщення – навчально-виробничий комбінат (поки учні вчаться дистанційно). Тут уже є обладнання, зокрема швейні машинки, а працівники – вимушені переселенці, які тепер разом працюють на перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus