USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Поліссі пропонують відремонтувати дорогу, аби залучити білоруських туристів

17 Грудня 2019 14:01
Питання ремонту автошляху, що сполучає Шацьке поозер’я з грядою озер двох інших районів та кордоном з Білоруссю, порушив у запиті депутат облради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 27 сесії Волинської облради 17 грудня.

На проблему відсутності розвитку інфраструктури на західному Поліссі звернув увагу депутат Михайло Імберовський. Декілька років, з його слів, ОДА та облрада просували питання будівництва дороги, яка сполучила б Шацькі озера з грядою озер Старовижівського та Ратнівського районів та з пунктом пропуску Доманове на українсько-білоруському кордоні. У держбюджеті передбачали 168 мільйонів гривень на поточний середній ремонт дороги Шацьк-Вілиця- Прип’ять-Любохини, але влітку бюджетні призначення були зняті і ремонт не здійснили.

Депутат просив клопотати перед Кабміном включення цієї дороги у перелік поточного ремонту, що дозволить залучити більше туристів з Білорусі, розвантажити Шацькі озера та дати можливість розвиватися громадам Старовижівського та Ратнівського районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їван Показати IP 17 Грудня 2019 15:02
"Залучити туристів". Ви думаєте, що пишете? Та який поважаючий себе турист поїде на волинські озера?
101 Показати IP 17 Грудня 2019 22:35
Скоро тих озер вже не буде, Світязь зникає. Дороги в болото побудують,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus