USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Полтавщині поблизу школи знайшли двох восьмикласниць з порізаними венами

26 Лютого 2021 13:29
Двох школярок із порізами зап’ясть госпіталізували медики 25 лютого в одному із сіл Шишацької громади Миргородського району Полтавської області. Слідчі намагаються встановити, через що саме учениці 8 класу вчинили акт самоушкодження.

Про це пише 24 канал з посиланням на поліцію Полтавської області.

Про ушпиталених із травмами школярок правоохоронці дізналися від лікарів швидкої. Загрози для їхнього життя наразі немає, однак якби медики вчасно не надали допомогу, дівчата могли померти.

14-річних дівчат зі скривавленими руками у стресовому стані знайшли біля сільської школи дорослі, після чого одразу викликали швидку.

Лікарі своєю чергою повідомили про подію поліцейських, які опитують педагогів, батьків та інших учнів школи, намагаючись з’ясувати, через що підлітки порізали себе.

Кваліфікацію події правоохоронці наразі не надали. Спочатку їм треба розібратися в ситуації.

«Поведінка підлітків, пов’язана із самоушкодженням, частіше зустрічається серед молоді у стані стресу. Така поведінка спрямована на певний соціальний ефект і найчастіше є прагненням до зміни стосунків, протестом проти конкретного стану речей або ситуації, прагненням звернути на себе увагу, отримати допомогу в розв’язанні конфлікту або навіть самопокаранням за невдачі. Тому дорослим слід серйозно ставитися до почуттів, настроїв та прагнень дітей», – зазначив начальник Миргородського районного відділу поліції Андрій Тюков.

Нагадаємо, 16 лютого в одному з ліцеїв Боярки дві дівчинки отруїлися таблетками, які самі купили в аптеці. Випити таблетки вони вирішили після того, як побачили в мережі заклик, щоб ковтнути 40 таблеток і подивитися, що з ними буде. В результаті одна з дівчаток померла. Встановлено, що вони вживали препарат Дротаверин.

17 лютого ще дві школярки – цього разу з Умані – потрапили до лікарень з отруєнням. По 10 пігулок Дротаверину діти прийняли на території школи. Наразі вони під наглядом медиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2021 13:35
Не мають розуму діти: поставлять на облік в психіатрії і доведи потім, що не верблюд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus