USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На послуги їдалень у Луцьку витратять понад 6,3 мільйона

1 Березня 2019 08:59
Харчування дітей пільгових категорій та у пришкільних таборах у Луцьку цьогоріч коштуватиме 6,373 мільйона гривень.

Замовником послуг виступає управління освіти Луцької міськради. Договір мають намір укласти з КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування». Очікувана вартість послуг становить 6,373 мільйона гривень.

Згідно з річним планом закупівель на 2019 рік необхідно провести закупівлю послуг їдалень, згідно затвердженої грошової норми вартість одного дітодня при одноразовому харчування – 25 грн, при дворазовому харчуванні з січня по травень – 30 грн, а з вересня по грудень – 35 грн; вартість дітодня у пришкільних оздоровчих таборах – 27 грн.

Раніше торги двічі скасовували через недостатню кількість учасників. Відповідно до п.4 ч.2 ст.35 Закону України «Про публічні закупівлі», якщо замовником було двічі відмінено тендер через відсутність достатньої кількості учасників, при цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасників не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації застосовується переговорна процедура закупівлі.

Таким чином закупівля послуг їдалень (харчування для учнів пільгової категорії (1 разове); харчування вихованців комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» (2 разове); харчування дітей у пришкільних таборах)) для харчування дітей вкрай необхідна.

КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування» був єдиним учасником, що подавав пропозицію на торги та пропозиція якого визначена такою, що відповідає усім технічним, кваліфікаційним вимогам та є найбільш економічно вигідною на закупівлю.

Йдеться про закупівлю 11968 дітоднів «харчування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки; дітей, батьки яких загинули при виконанні службових обов’язків, до кінця року); 121902 дітоднів (харчування дітей з малозабезпечених сімей), 16280 дітоднів (діти військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань, створених у відповідності до чинного законодавства України, співробітників правоохоронних органів, – на період їх відрядження для участі в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації; дітей загиблих (померлих) військовослужбовців та осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО або учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації; дітей осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО або учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації)); 7376 дітоднів (діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах); 17574 дітоднів (харчування вихованців комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» (2 разове) з 01.01.2019 по 31.05.2019); 15642 дітоднів (харчування вихованців комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» (2 разове) з 01.09.2019 – 31.12.2019); 50400 дітоднів (харчування дітей у пришкільних таборах).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus