USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На ПП «Ягодин» – черги: декілька сотень українських заробітчан намагаються повернутись додому. Фото

25 Березня 2020 19:24
На території пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» – велика кількість українців, які хочуть повернутися додому з-за кордону. Здебільшого, це – заробітчани з Польщі та сусідніх країн.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів очевидців, за станом на 8 годину ранку сьогодні, 25 березня, на території митного пропуску «Ягодин-Дорогуськ» перебувало декілька сотень українців, які намагалися повернутися додому. Здебільшого, зі слів самих же людей, це – заробітчани із Волині.

Як повідомив один зі свідків, людям вимірюють температуру тіла.

«Одного разу я на власні вуха чув, що при виявленні підвищеної температури тіла чоловік, волинянин, намагався переконати прикордонників, що, мовляв, у нього загострилося запалення підшлункової залози, тому й температура. Його пропустили», – зазначив один із очевидців.

Нагадаємо, за станом на сьогодні на кордоні України з Польщею відкриті пункти пропуску митного пропуску «Ягодин-Дорогуськ», «Краковець-Корчова» та «Рава-Руська – Хребенне». В умовах карантину перетнути кордон можна лише на автомобілі – літаком, потягом чи автобусом перетнути кордон неможливо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
дідо Показати IP 25 Березня 2020 19:32
на Паску додому їдуть...з "подаруночком" для всіх
Мешканка Показати IP 25 Березня 2020 19:46
Сидіть і не рипайтесь. Згадали що вони українці. Лукашенко молодець не випускати.
Радовец Вася до Мешканка Показати IP 25 Березня 2020 20:08
Раби пруть з заразою
Диявол до Радовец Вася Показати IP 26 Березня 2020 17:07
Раби? Гарно сказано, а сам то не раб? Не можна так, з нашими людьми, кожен має право на повернення додому! Відсиділи карантин і все добре! Потрібно хоч іноді, думати, що пишеш! Якщо не маєш банальної вихованості, то сиди вдома і не говори з людьми
Анонім Показати IP 25 Березня 2020 20:49
Оці туристи і принесли заразу додому.
Саша Показати IP 25 Березня 2020 22:10
Почали перти коли приперло пересидіть пік зарази там де і сиділи а то Італія 2 буде
Саша до Саша Показати IP 29 Березня 2020 13:15
Якби не закривали кордон, ніхто б і не перси. А там і сиділи б
Яцик Показати IP 26 Березня 2020 08:00
Зараз ви мене «замінусуєте», але скажу так: ЗАВЖДИ(!) в розмовах з заробітчанами чув таку фразу «А ШШО я матиму в Україні? От у НАС в Пльщі[Італії, Німеччині) я за місяць маю, як тут за пів-року!» А як півень в ср@ку дзьобнув - то доапають в ненависну їм Україну, аж тапки злітають. Якщо ти такий забезпечений в такій цивілізованій країні - то сиди там і какай вірусним лайном в їхню каналізацію. А на сьогодні через цих зрадників/запроданців маємо обмеження а правах і свободах громадян України, котрі незважаючи на «системи», «схеми» і т.д. - створили тут для себе і своіх працівників робочі місця, сплачували податки в державу, а наразі держава мусить піклуватися лікувнням україноненависників за гроші українців. Нашого перевізника, якому ані податків, ані комуналки, ані зарплати працівникам ніхто не відміняв - за перевезення пасажира - штрафи 17\34 тисячі, а потенційному переноснику зарази - літак/потяг/лікареньку, щоб захистити його запроданську дупу. Тому ніхто не має права засуджувати санжарців за їх позицію проти карантинних запроданців. Єдине виключення з цих категорій - студенти, що поїхали здобувати освіту для подальшої роботи в Україні. Решта - бомжі.
12-34 до Яцик Показати IP 26 Березня 2020 09:38
Факт того, що весь дефіцит укр. економіки перекривається за рахунок інвестицій заробітчан тільки в переказах в десять раз більше за прямі інвестиції плюс скільки ще вони в кишені везуть. Тому повернення людей під карантинним наглядом і контроль їх пересування - це строго організаційне завдання держави. і не розмальовуйте людей в наших і ваших!!
Яцик до 12-34 Показати IP 26 Березня 2020 10:32
А в Колумбії які інвестиції від наркоторгівців в економіку країни! Але чомусь там їх вважають за злочинців. І ці наші «інвестори» замість працювати на свій народ - піднімають статки чужих країн. Бо роботу роблять дешевше за місцевих. А маржа - чужий прибуток.
Вова до 12-34 Показати IP 26 Березня 2020 19:56
Умом ты не блещешь! Бомж это ты крыса комнатная! Я живу в Польше много лет,корни мои Польские! А возвращаться к таким нищебродам ка ты нет желания! Домой едут те у кого виза на 3-6 месяцев. Кто живет давно срать хотели на тебя и на вашу фальшивую власть с таким быдлом как ты. Ты падла живешь в тумане? Какие зарплаты в Украине? А цены какие? Благодаря мне, моя мать с отцом и братом(брат инвалид) могут себе позволить жить по человечески(почти). А в Польше у меня квартира ,зарплата хорошая,жена дети в достатке и пенсия будет человеческая! Какая пенсия у твоей мамы? 1000 гривень... за которые купишь рулон туалетной бумаги ,пачку таблеток и пару кг гречки. Люди едут за границу,чтобы как то помочь своим семьям вылезти из кабалы,благодаря нашим депутатам и президенту! Кормят всю жизнь народ сладкими обещаниями а народ всегда нищий. Так что сиди и помалкивая диванный герой вышиванке! Патриот тот,кто любит свою страну и свой народ! А не плюет ему в спину.
Яцик до Вова Показати IP 26 Березня 2020 22:17
Вова, каренной паляк, какова драла ти пішеш на украинском сайте рускими буквами? У маей мами пенсия 15тис гривен. В тваю польшу я езжу туристам. Ти - какраз и есть криса прадажная. Да, я - бомж. Один дом аставил детям, свой - еще без мебили. Паєтаму жіву на сьемнай квартире. Тваи памагатели сваим семьям а свае время не хатели работать у меня за васемсот доларав в месяц сорак чисов в ниделю. Паехали на польшу. На клубнику. Пахать без вихадних.Ну и сидите там. А в мене і моїх співробітників є ЯКІСНЕ сало. Шикарні огірочки, курятина, трудовий стаж і щорічна відпустка в любій країні Європи. Всі будуються. Тому зітріть свої зуби на порох від заздрощів
Кріт до Вова Показати IP 27 Березня 2020 21:51
Жовч так і пре. Напевно від " гарного життя". Дірку від бублика ти маєш, а не польське коріння. А за родину і подбати міг. Батька з матір'ю та брата інваліда чому в свій рай не забереш , щоб вони не були тут " нищебродами"? Чи вони без польських коренів? Тік на тебе, крисо.
ан Показати IP 26 Березня 2020 09:24
бо наш президент (хоча був за нього) а потрібно такого хоча б як Лукашенко. от молодець. переживає за тих хто живе в його країні.а наш кричав всіх поверне от і повертає.правда не таким чином..
... Показати IP 26 Березня 2020 17:15
Читаю ваші пости, і дивуюся! Невже, ви дійсно думаєте, що якби не заробітчани, то вірус не дійшов до України? Ми що особливі якісь? Кожен хоче бачити свою рідну людину коло себе! Я не кажу, що правильним є те, що вони всі ринули, і всі обов’язково мають пройти самоізоляцію, але і ви будьте людьми! Увійдіть в положення іншого! Писати, що вони раби? Ви взагалі нормальні? Якщо той, хто це написав, такий острий ну слівце, то чому не написав своє справжнє ім’я і прізвище? В очі таке зможеш сказати?? Оці диванні «Геракли» вже поперек горла сидять! Як тоді можна говорити про лояльність чи про людяність!? Хочеш змінити щось в країні, почни з себе і свого ставлення до інших
Радовец Вася до ... Показати IP 26 Березня 2020 22:21
Зможу!
Мусічка Показати IP 26 Березня 2020 22:36
Як багатії з Куршавелю привезли вірус, то нічого, а як людина їде додому то айяяяй. У кожного своя правда і свої обставини
Роман Показати IP 26 Березня 2020 23:22
Чи пропускають зараз з України в Польщу?
Ольга Показати IP 27 Березня 2020 16:34
Річ не в поверненні заробітчан додому! А в тому ,що вони не дотримуються правил карантину! Вчора як драпала коломийчанкаказ Олександрівської лікарні додому?! Їх треба закривати на карантин в примусовому порядку ! Інакше біда !..
Маша Показати IP 28 Березня 2020 08:33
ЯкА черга сьогодні на Ягодині? 28 березня ?
Корона Показати IP 28 Березня 2020 10:09
Я внизу вам подарочок,,,,все дармово,,,на халяву,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus