USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На прибирання Ківерців потрібно 1,7 млн

10 Лютого 2019 20:13
На послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях цього року витратять 1,7 мільйона гривень.

Відповідний тендер Ківерцівська міська рада оголосила через систему публічних закупівель Prozorro. Пропозиції прийматимуть до 22 лютого. Своєю чергою, аукціон має розпочатися 25 лютого.

Йдеться про санітарне механізоване та ручне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, скверів міста протягом року, з вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Заброди Ківерцівського району.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; механізоване прибирання залежно від технічних характеристик спецтехніки, але не менше 1 м; обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Учасник зобов’язаний надавати послуги в робочі, святкові, вихідні та інші неробочі дні. Також він повинен застосовувати заходи із захисту довкілля, зокрема забезпечувати унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання, перевезення і забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами, які використовуватимуться в процесі експлуатації машин та механізмів при виконанні послуг.

Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно і в повному обсязі. Окрім того, учасник повинен забезпечувати щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані.

Послуги з прибирання і підмітання вулиць у Ківерцях мають надавати до кінця цього року.

Відзначимо, що подібні тендери оголосили в Луцьку, Маневичах та Рожище, де послуги з прибирання та підмітання вулиць оцінили у 20 мільйонів, 1,2 мільйона та 1,171 мільйона гривень відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ківерчанка Показати IP 11 Лютого 2019 08:05
ВАУ! Невже в Ківерцях-передмісці Луцька буде чисто. Просто не віриться! Пройдуть процедуру, перерахують гроші,"помують"іх добре, і дальше будемо тонути в горах сміття. Для Ківерець, на привеликий жаль, це притаманно. Вчора йшла по вулиці біля колібріса в центрі 17-го Вересня, тільки недавно робили капремонт дороги,і вже яма на ямі.Просто жах!
Дмитрук Ірина Показати IP 12 Лютого 2019 20:29
Що Ківерці будуть чистим містом віриться примарно,одна вулиця Чкалова ,,як візитівка міста: вся у ямах, болоті, смітті та бруді,який роками не прибирається,а все вкатується вантажівками з піском та шебенем,які поспішають до обласного центру.Колись то хоча до комуністичних свят прибирали,а тепер навіщо.Таке враження,що наш голова ОТГ на роботу з Луцька літаком добирається і ніщо йому очі не муляє і не заважає.Байдуже...А смітник у с.Заброди -це жах,який потрібно спочатку облаштувати ,а потім вивозити сміття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus