USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На реконструкцію школи на Волині витратять майже 39 млн

27 Серпня 2019 08:00
Реконструкцію школи у селі Гірки Любешівського району планують здійснити до кінця 2021 року.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів.

Йдеться про реконструкцію Гірківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з добудовою класних кімнат, їдальні і спортзалу на вулиці Садовій, 8 в селі Гірки Любешівського району. Замовником виступає управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради. Тендерні пропозиції приймають до 3 вересня, розпочнуть аукціон 4 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 38,803 мільйона гривень, термін виконання – до кінця 2021 року.

Відповідно до технічного завдання, передбачили теплоізоляцію стін, влаштування залізобетонних фундаментів, влаштування колон у металевій опалубці, мурування стін з керамічної цегли, укладання панелей перекриття, влаштування покрівель шатрових з металочерепиці, встановлення віконних та дверних блоків, утеплення фасадів мінеральними плитами, прокладання трубопроводів опалення, водопостачання, облаштування вентиляції, монтаж світильників, гучномовців, супутникової антени, технологічного обладнання, внутрішнє оздоблення тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцевий Показати IP 29 Серпня 2019 19:14
Нащо реконструювати стару, якщо нову недобудували? Знов гроші вкрадуть,це 100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus