USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На ремонт однієї вулиці у Володимирі витратять 15 млн

10 Березня 2023 23:42
На капітальний ремонт вулиці Сагайдачного у Володимирі спрямують близько 15 мільйонів гривень. Роботи проводитимуть на ділянці від вулиці Незалежності до вулиці Павлова.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Тендер на ремонт оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Пропозиції від учасників приймають до 15 березня.

Очікувана вартість капітального ремонту вулиці Сагайдачного у Володимирі становить 15,3 мільйона гривень.

За ці кошти планують зробити видалення зелених насаджень, корчування пнів, перевлаштування повітряного кабелю зв’язку, розбирання конструкцій і споруд, улаштування нового дорожнього одягу, облаштування з’їздів, улаштування автостоянки, облаштування тротуарів із бруківки і тактильних плит, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, ремонт зовнішніх мереж водопостачання, зокрема зливової каналізації, улаштування зовнішнього освітлення тощо.

Ремонт хочуть закінчити до 30 листопада поточного року.

Гарантійний термін на зроблений капітальний ремонт вулиці Сагайдачного складатиме дев’ять років.

Нагадаємо, у Володимирі також запланували поточний ремонт вулиці Богдана Лепкого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus