USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У волинському місті за 6 млн відремонтують вулицю

12 Березня 2023 18:43
У місті Володимир запланували провести поточний ремонт вулиці Академіка Корольова. Роботи хочуть закінчити до 30 липня цього року.

Тендер для пошуку підрядника на сайті prozorro.gov.ua оголосило управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міської ради. Пропозиції від учасників приймають до 20 березня.

Очікувана вартість поточного ремонту – 6,2 мільйона гривень.

За ці кошти, відповідно до технічного завдання, мають зробити наступне: улаштування дорожніх корит із застосуванням автогрейдерів та екскаваторів, улаштування одношарових основ із щебеню, розливання бітумної емульсії, улаштування покриттiв iз гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю, встановлення дорожніх знаків.

Гарантійний термін на виконаний ремонт буде становити один рік.

Нагадаємо, на капітальний ремонт вулиці Сагайдачного у Володимирі спрямують близько 15 мільйонів гривень. Роботи проводитимуть на ділянці від вулиці Незалежності до вулиці Павлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus