USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На ремонт спортзалу у луцькій школі виділили пів мільйона

24 Березня 2021 11:42
У школі № 11 цьогоріч планують відремонтувати спортзал.

Рішення про виділення коштів ухвалили депутати Луцької міської ради під час сесії 24 березня.

Так, депутати розподілили 2,7 мільйона гривень вільних залишків. Зокрема, 500 тисяч гривень передбачили на ремонт спортзалу в школі № 11 у Луцьку.

Нагадаємо, школа стала одним із об’єктів, де проводився енергозберігаючий ремонт у співпраці із НЕФКО минулого року. Фінансування робіт склало близько 20 млн грн у співфінансуванні з міським бюджетом. Зокрема, тут було проведено заміну 238 вікон на енергоощадні, утеплено фасад, замінено покрівлю із використанням нових, сучасних матеріалів з гарантією на 15 років. За кошти міського бюджету вкладалась бруківка.

Крім того, депутати також виділили 512 тисяч гривень на харчування дітей, 775 тисяч гривень – на зарплати водіям шкільних автобусів, 150 тисяч гривень передбачили на будинок культури в селі Княгининок. Також 300 тисяч гривень передбачили на встановлення системи протипожежної безпеки у закладах профтехосвіти, 100 тисяч гривень на перевезення дітей до навчально-реабілітаційного центру.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus