USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненщині бурштинокопачі захопили журналістів «1+1»

9 Вересня 2017 20:13
Бурштинокопачі забрали ключі від автомобіля в знімальної групи «1+1» та не відпускали журналістів до тих пір, поки ті не видалили відео зйомок.

Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Тарас Середич.

«Це просто жесть! Щойно у нашої знімальної групи нелегальні копачі бурштину ледь не забрали камеру (з боями не віддали) і видалили усе відео. З особистих телефонів в тому числі.

Ситуація така: білий день, дорога біля села Грицьки (Рівненська обл). Слідкуємо за «фішками» - людьми , які стоять «на шухері» біля місць, де миють бурштин. За півгодини спостережень наш автомобіль оточують 8 машин (потім під'їжджали нові) і блокують проїзд .

Агресивні чоловіки (людей зо 20) у камуфляжах силою «дістають» нас із машини . Те, що ми журналісти - їм "по..., бо всі ми продажні і знімаємо не те, що треба". У водія забрали ключі. Запевнили, що ми звідси не виїдемо, якщо не видалимо усе відео. Видалили. Про папку в Айфоні "Нещодавно видалені" також не забули. Грамотні.

Півгодини розмови про "понятія" і ми вільні, але нас люб'язно супроводжували до безпечної відстані. На жаль, лише це відео з події і залишилось. Я думаю - пощастило , що не побили. Місцеві кажуть - пощастило, що живий. Кого із правоохоронців тут тегнути , а?», - пише журналіст.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Anonymous Показати IP 9 Вересня 2017 20:39
PhotoRec - весело відновить ВСЕ. З СД - карти, звичайно, айфон - в прольоті. Не реклама, користуйтеся, і викладіть в інет поширше, цікаво ж бо ті пики побачити...
Тю до Anonymous Показати IP 10 Вересня 2017 06:43
На айфоне из облака восстановить можно. Ну это у кого аймак есть)) Л*шары...
Віталій Показати IP 9 Вересня 2017 20:52
Журналісти 1+1 на жигульчіку копійці? Це жесть)))
Воєнком Показати IP 9 Вересня 2017 20:55
Аваков розказував, що ніхто більше не копає бурштин в Україні зараз, а на Сході нема кому воювати... велкам уйоб*и туди
Поки хрюкали свинi до Воєнком Показати IP 9 Вересня 2017 21:33
В с-цi мм тебе мали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus