USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині бурштин видобували у господарському дворі

25 Жовтня 2014 12:03
Корисну копалину спритники видобували на обійсті одного зі старателів. Припинити незаконні дії господаря та компанії допомогли правоохоронці, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини Маневицького районного відділу міліції від невідомої особи надійшло повідомлення про те, що на території селища в одному із господарств невідомі особи видобувають бурштин-сирець.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи інформація підтвердилася. Правоохоронці затримали п’ять осіб: одним зі спритників виявився місцевий житель, на господарстві якого «влаштували» незаконний промисел, четверо інших – жителі Рівненської області.

З місця події правоохоронці вилучили і знаряддя для видобутку бурштину-сирцю: мотопомпу, пожежні рукави, сачки, металеві стержні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Тепер горе-компанії загрожує до трьох років в’язниці.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, у Волинській ОДА «поклали око» на поклади бурштину. Видобуток «сонячного каменю» хочуть перевести в легальний спосіб заробітку на потреби волинського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тьотя Показати IP 25 Жовтня 2014 14:11
Путін винний ?!
дідо до Тьотя Показати IP 25 Жовтня 2014 14:16
Путін не винний, він,просто, х*йло.
ТЬотя Показати IP 25 Жовтня 2014 14:51
Та ми ще самі не хочемо порядку на Україні ! Ми всі КИШЕНЬКОВІ ПАТРІОТИ ! За гроші ( не залежить від валюти) ми можемо такої фігні наробити, що наші діти, внуки і правнуки довго ще будуть в такому бардаку жити!
888 Показати IP 26 Жовтня 2014 08:13
ПОРОШЕНКО ДО ДУПИ ОФІЦІЙНО НОРМАЛЬНЕ РОЗМИТНЕННЯ ТОВАРУ,АВТО,А ТАКОЖ ВИДУБОТОК БУРШТИНУ, ТОМУ НАРОД ТЕЖ ДО ДУПИ.ПУТІН Х..ЛО АЛЕ, ХТО ТОДІ ПОРОШЕНКО ЯК ЩО НЕ ПРИЙМАЮТЬ НАРОДНІ ЗАКОНИ.
Цветок Показати IP 21 Листопада 2015 00:33
Ніхто невинний а люди боягузи чому бояться робити мітинги і може тоді бувби порядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus