USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Рівненщині вчитель покарав восьмикласника за привітання «Слава Україні»

24 Жовтня 2018 09:56
На Рівненщині школяр привітався з вчителем "Слава Україні!", а той за вухо відвів його до дошки і наказав стояти обличчям до стіни. Так розповідає сам восьмикласник. А педагог твердить, що це був виховний процес, і хлопець стояв біля дошки за галас на перерві.

У школі і в поліції розпочали перевірку, – йдеться у сюжеті ТСН.

"З таким привітанням ми зустрічаємося дуже часто. Мої прабабуся, прадідусі були вивезені на Сибір за ці привітання. Чому моя дитина не має права говорити таке?" – зазначила мама хлопчика Іванна Ходорчук.

Жінка поскаржилася директору, відтак у школі почали службове розслідування.

"Це дуже неприємна подія. Я вважаю себе патріоткою України, тому що я викладач історії. І наші діти проявляли себе в патріотичних починаннях", – розповіла Жанна Рудик, директор Здолбунівської школи № 5.

Сам вчитель іноземної мови Роман Прилуцький запевнив, що покарав хлопця за галас на перерві, а не за патріотичне гасло.

"Я не пам′ятаю, чи брав за вухо, чи ні. Я навіть не звернув уваги", – сказав він.

Чоловік вже декілька років має конфлікт з містянами, адже збирав підписи, щоби не зносили в Здолбунові пам′ятник радянському диверсантові-розвідникові Миколі Приходьку. На підтримку Романа Прилуцького теж збирають підписи – його дружина.

"Це травля", – переконана вона.

Мама ж хлопця написала заяву до поліцї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Корiнний лучанин Показати IP 24 Жовтня 2018 10:50
Адекватний учитель.
911 Показати IP 24 Жовтня 2018 11:04
Таке собі янголяткон...Прям хочеться вірити, що святе та боже...Я вже на свому вікові бачила такі ясні очі не один раз... Збреше- дорого не візьме. Дитина права, а вчитель, бо його позиція комусь не подобається, неправий у всьому? Ось таке янголятко може знущатися над вчителем, а вчитель має його тільки по голівоньці гладити? Це вже занадто...Хоча, якщо вчитель має іншу, відмінну від цього патрітичного колективу, думку і хоче зберегти пам'ять про радянських воїнів...Це вже у нас за замовчуванням ворог. Хвора країна...
Правдоруб Показати IP 24 Жовтня 2018 11:46
У цивілізованих країнах заборонено вчителю торкатися , сварити, підвищуати голос на учнів так як за такі дії можуть розпочати суове переслідування по справі нанесення фізичногї або психологічної травми підлітку !!! У випадку поганої поведінки тиск на підлітка роблять лише через батьків, при повторному порушені учня виключають з НЗ.
Лучанин до Правдоруб Показати IP 24 Жовтня 2018 12:27
У "цивілізованних" країнах, за нацистскі вигукі притягують до кримінальної відповідальності. В данному випадку — відповідальність несуть батьки.
У до Лучанин Показати IP 24 Жовтня 2018 12:58
цивілізованих країнах служби безпеки вичислили б таке як ти і впаяли по повній програмі, бо прирівнювати слова які прославляють власну країну до нацистьського висловлювання може тільки гнида, яку треба знешкодити, але оскільки в нас не цивілізація, а бардак і наше СБУ хлопає вухами, то гуляй поки.
Лучанин до У Показати IP 24 Жовтня 2018 14:45
Я дуже радий, що ми прийшли до одного висновку — країна в нас не цивілізована)
Радій до Лучанин Показати IP 24 Жовтня 2018 16:16
поки що. Хто багато бігає і с...ре, як ти, як от, наприклад, в коментах під новинами про Онуфрія, про виставу "Майстер і Маргарита", тут і все про одне і теж, то таки добігається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus