USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Рівненщині вивантажили 7 фур львівського сміття

24 Травня 2018 13:43
7 машин із відходами вивантажили невідомі на Рівненщині між селами Кам’янка та Антонівка, інформує ТСН.

Про походження вантажу, кажуть місцеві жителі, свідчать товарні чеки, знайдені серед непотребу. Люди обурені, адже відходи на санкціоноване звалище тепер мають перевозити коштом сільради.

Тих, хто скинув непотріб на Рівненщині тепер шукатиме поліція. Місцеві мешканці написали заяву. І збираються чергувати в очікуванні нових нелегальних перевізників сміття.



Зазначимо, сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

І це, на жаль, далеко не усі випадки несанкціонованого скидання сміття родом зі Львова на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Werter Показати IP 24 Травня 2018 13:58
Конфіскація знарядь злочину (в даному випадку ФУР) відразу вирішила б так ось такі випадки.
Сашк Показати IP 24 Травня 2018 16:28
7 великих машин непомітив ніхто ... а от як когось з одною колодою з лісу (часто ЗМІ такі статті "героїчні" публікують) - так швидко спіймають ... все в порівнянні ... просто де великі гроші так зразу всі сліпі і глухі стають . Правильно вище Werter написав про конфіскацію, в користь Волині звичайно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus