USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Рівненщині зіткнулись легковик та вантажівка, загинув 28-річний волинянин

15 Вересня 2020 12:25
Близько опівночі 14 вересня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» неподалік села Ромейки.

Слідчо-оперативна група встановила, що 28-річний водій автомобіля «Seat Alhambra» на смузі зустрічного руху допустив зіткнення із вантажівкою «Volvo» із причепом. Отримані тілесні ушкодження кермувальником мінівена виявилися несумісні з життям — медики «швидкої» лише констатували його смерть, інформує рівненська поліція.

Тіло молодого чоловіка з понівеченого авто деблокували рятувальники.

Допомога лікарів знадобилася і 23-річному водієві вантажівки, який отримав забої та осаднення. Після надання медичної допомоги його відпустили. 26-річний пасажир «Seat» не постраждав. Всі учасники автопригоди — жителі Волинської області.

Слідчі слідчого управління встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus