USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для підключення луцьких ринків до електромереж хочуть виділити понад 200 тис.

22 Серпня 2018 15:04
Для того, щоб не дозволити Волинській облспоживспілці надалі тероризувати підприємців двох найбільших ринків міста, пропонують вирішити питання їх підключення до електропостачання.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 серпня.

Директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова повідомила, що у рамках проекту змін до міського бюджету пропонують виділити 300 тисяч гривень для КП «Луцькі ринки». Так, 72 тисячі гривень потрібні для сплати земельного податку, 228 тисяч – для розробки проектно-кошторисної документації на підключення до електромереж ринків «Центральний» та «Завокзальний» (плата за підключення).

Депутат Сергій Була пояснив, що наразі ринки підключені до облспоживспілки і Володимир Горгут тероризує підприємців, говорячи, що відключить їм електропостачання. Отже, потрібно, щоб «Волиньобленерго» підписало договір з КП «Луцькі ринки».

Керівника комунального підприємства депутати вирішили заслухати під час найближчої сесії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus