USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На спиртзаводі у Луцьку – знову обшуки

17 Серпня 2017 10:42
Понад 300 працівників податкової міліції проводять обшуки на заводах-виробниках алкоголю в 15 областях України. Нагадаємо, 24 липня податкова міліція під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури здійснила обшуки на 41 спиртзаводі по всій Україні, у тому числі й на Луцькому спиртогорілчаному заводі – тут податкова міліція опечатала бочку з облікованим спиртом.

Учора, 16 серпня, розпочався другий етап обшуків, повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Йдемо по ланцюгу виявлення порушень при виготовленні спирту, потім при виробництві лікеро-горілчаних виробів, й нарешті при його реалізації населенню. Прямо зараз понад 300 співробітників податкової міліції проводять обшуки на заводах - виробниках алкоголю у 15 областях. Зокрема, у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях», - йдеться у дописі.

Зі слів Сергія Білана, обшуки проводяться за результатами аналізу криміногенної ситуації в сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв і з метою перевірки наявної інформації про невраховане виготовлення даної продукції на легальних заводах. Про це, з його слів,

свідчать і численні факти вилучення працівниками податкової міліції з незаконного обігу горілки з етикетками і під марками відомих українських виробників. Сергій Білан наголошує, що обшуки на лікеро-горілчаних заводах є усуненням причин, а не наслідків незаконного обігу алкогольних напоїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus