USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Театральному майдані облаштують туалет

3 Жовтня 2018 11:24
На Театральному майдані, 8 відновлять громадську вбиральню.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 жовтня.

Підприємець, який орендує нежитлове приміщення за вказаною адресою, планує забезпечити функціонування громадського туалету до 1 квітня наступного року.

Член виконкому Ігор Алєксєєв пригадав, що неодноразово підприємці, які орендували приміщення, брали на себе зобов’язання привести до ладу вбиральню, однак так цього і не зробили.

«Ми бачимо, що там нічого не робиться багато років. Але жадібність підприємців не має розповсюджуватися на лучан», – наголосив член виконкому Олександр Серватович. Він додав, що свого часу ознайомлювався з різноманітними проектами за згаданим місцем, до прикладу, був навіть проект про спорудження там 13-поверхового будинку.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу, що туалет на Театральному майдані, 8 «не робиться 27 років».

«Це якесь зурочене місце. Але зараз я бачу, що підприємець дійсно хоче щось зробити. Міська рада вже прийняла рішення. Вже є оформлена документація на землю. Я теж хотів би, щоби все за день зробили, але так не буває. Однак за моєї пам'яті, це вперше хтось серйозно взявся за цей туалет», – сказав Григорій Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міщанка Показати IP 3 Жовтня 2018 12:31
Ситуацію так-сяк спасає туалет в універмазі, хоча коли проводяться масові акції, то це не вихід.
коли Показати IP 3 Жовтня 2018 12:31
вже коли ? добігаю!
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2018 12:53
Всі недоговорюють ! Якби тільки стояло питання відновити роботу туалету в існуючому приміщенні - то це робиться протягом двох-трьох місяців. Але ж продовжуються маніпуляції ! Бо і попередні користувачі і теперішні у змові з владою і шантажуючи громадян тупо наполягають не на ремонті туалетів, а на будівництві трьохповерхового чергового гинделика над ним. А по генплану міста - ніяких там споруд не передбачено ! А владі треба зрозуміти, шо коли не дасть дозволу на надбудову - то громада її може підтримає, а погодиться на ресторан - точно не підтримає !
777 Показати IP 3 Жовтня 2018 13:15
Да ну. Туалет в областном центре и уже в 21 веке? Даст ист фантастишь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus