USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Теремнівських ставках втопилася людина

28 Липня 2020 12:19
У понеділок, 27 липня, у Луцьку рятувальники перевірили пляжі та рятувальні пости. Відпочивальникам роз’яснювали правила поведінки на воді.

Про це розповів провідний інспектор відділу ДСНС в області Владислав Самойленко, передає Суспільне Волині.

Зі слів рятувальників, рейд був попереджувальний та інформативний. Нікого не оштрафували.

Загалом на Волині – 35 облаштованих місць для купання, де є рятувальні пости. Теремнівські ставки – один з облаштованих рятувальним постом міських пляжів. Минулої п’ятниці у цій водоймі втопився чоловік.

Рятувальник Марко Гонтар працює тут щодня з 10 до 20 години. Розповідає, що за цей сезон разом з колегами довелось рятувати четверо людей: «Двох двадцяти років, двох сорока. Усі четверо були п’яні».

З початку року на водоймах області сталася 31 смерть, за липень – 14. «Найбільша причина смертності – порушення правил безпеки, зокрема вживання алкоголю», – розповідає провідний інспектор відділу ДСНС в області Владислав Самойленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Заробітчанин Показати IP 28 Липня 2020 12:40
Бо рятувальники на човнах екскурсії проводять, а не стежать за водоймою.(говорю за теремно)
Луцьк до Заробітчанин Показати IP 28 Липня 2020 13:24
Бо п*яні компанії встигають з самого ранку нализатись і обов*язково влізти у воду до 10 години ( говорю за п*ятницю) ! Напилося з ранку, чого лізти у воду - проспись, друзі хай проспляться, тоді собі плавай! Цілодобово біля кожного куща рятувальника не поставиш. В першу чергу громадяни самі мають дбати про свою безпеку і безпеку своїх близьких! Уявіть, якби там взагалі не було рятувального посту - скільки через банальну горілку (інакше "відпочивати" не вміємо) загинуло б людей!
Народна прокуратура Показати IP 28 Липня 2020 13:00
До заробітчанин. Бо не треба сливу заливати і на куражі лізти у воду, мінувати установи чи сідати за кермо!
Заробітчанин до Народна прокуратура Показати IP 29 Липня 2020 01:34
Так це ж не змінює факту, що РЯТУВАЛЬНТК МАЄ БУТИ НА ПОСТУ. А тих лигарів поліція могла б і штрафувати за розпиття в громадському місці.
123 до Заробітчанин Показати IP 29 Липня 2020 12:56
НА ПОСТУ рятувальники мають бути і вони є, з 10 год.до 20 год. З 20 год.вечора до 10 год. ранку - особиста відповідальність. Хто винен, що компанія у нетверезому стані, вирішила поплавати до 10 год ранку, коли ще не було рятувальників?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus