USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Теремнівських ставках втопився 41-річний чоловік

20 Серпня 2020 09:25
У середу, 19 серпня, у Луцьку в одному з місцевих ставків втопився чоловік.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як повідомили джерела, чоловік, житель міста Луцька, приблизно о 16 годині пішов купатись до місцевого ставка, який знаходиться на вулиці Теремнівській та під час купання втопився.

На місці події працювала бригада швидкої допомоги та рятувальники, які проводили реанімаційні заходи. Проте, чоловіка врятувати не вдалося. Померлому був 41 рік.

Читати ще: З початку року на Волині потонули 33 людини. В Україні лише за серпень – 77.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 20 Серпня 2020 14:09
На Теремнівських ставках потрібно суворо заборонити розпивати алкоголь і поставити пост міліції, щоб за цим слідкували !!! 99,9% трагедій на цьому ставку - надмірне вживання алкоголю !!! Ще краще розвісити фото потопельників, "можливо" це когось зупинить !!! Відповідальність за своє здоров*я і життя в першу чергу має нести кожен особисто, рідня, друзі, знайомі, лікарі, правоохоронці, рятувальники, міськрада, декржава і т.д. у другу чергу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus