USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На трасі «Луцьк – Володимир-Волинський» авто злетіло в кювет: є постраждалі

8 Квітня 2019 23:04
Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері на трасі «Луцьк-Торчин-Володимир-Волинський». Внаслідок аварії постраждала жінка, яка знаходилась у салоні авто.

Про аварію, що сталася близько 22.15 Інформаційному агенству Волинські Новин повідомили очевидці.

Зі слів свідків ДТП, неподалік населеного пункту Війниця Локачинського району автомобіль марки Chevrolet Aveo злетів у кювет. Легковик зазнав серйозні механічні ушкодження. На момент ДТП у салоні Chevrolet перебував водій та пасажирка, яку протягом тривалого часу не могли дістати з транспортного засобу.

«Коли ми поверталися до Луцька, побачили аварію. Я попросив колегу загальмувати, бо зрозумів, що люди потрапили у біду. Коли зупинились, то побачив чоловіка з синцями на обличчі. Як виявилось, то був водій Chevrolet. Він сказав, що працівники «швидкої» не можуть дістати травмовану жінку з пошкодженого авто й почали надавати їй першу невідкладну допомогу», - розповів свідок аварії Олександр.

Зі слів чоловіка, водій запевняє, що ДТП трапилась через те, що він не впорався з керуванням. Каже, що швидкість, з якою рухався, становила приблизно 90 км/год.

«На перший погляд, водій транспортного засобу повністю тверезий», - додав лучанин.

За станом на 22.33 на місце інциденту прибули й працівники поліції. Наразі вони з’ясовують усі обставини ДТП. Постраждалу внаслідок аварії жінку швидка повезла до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus