USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Центральному ринку в Луцьку не будуть зносити контейнери

21 Грудня 2018 15:58
Депутати міської ради відмінили рішення виконавчого комітету щодо знесення 20 тимчасових споруд на Центральному ринку в Луцьку.

Про це йшлося 21 грудня під час пленарного засідання 51-ї сесії міської ради.

Нагадаємо, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо демонтажу 20 тимчасових споруд на вулиці Замковій, тож підприємці звернулися до депутатів, аби це рішення відмінили. Депутати міської ради порекомендували звернутися їм з цього приводу до суду, однак все ж проект рішення щодо відміни рішення виконавчого комітету внесли на розгляд сесії.

Як розповів депутат Микола Федік, це питання вже розглядалося на минулих засіданнях. «Підприємці просили скасувати рішення виконкому про знесення контейнерів, поки немає концепції розвитку Старого міста. Звернення підприємців надійшло знову», - зазначив депутат.

Радник міського голови Ігор Поліщук наголосив, що була думка знесення цих контейнерів, однак на сьогоднішній день дійшли консенсусу з підприємцями і вони сплачують орендну плату в комунальне підприємство. Тож, він запропонував підтримати проект рішення про відміну знесення, адже воно створює непотрібну напругу в рядах підприємців.

Депутати відмінили рішення виконавчого комітету про знесення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Стой там-іді сюда ! Показати IP 21 Грудня 2018 16:14
Крутять, як циган кіньми ! Тільки то все працює не на моральні і професійні якості управлінців ! Просто коньюктурщики ! Воно ж знайде свою оцінку !
Лучанин Показати IP 23 Грудня 2018 04:41
Паскуди!!! Забрали переспективу у нашого міста :( Люди робіть висновки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus