USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підприємці Центрального ринку просять не зносити кіоски

20 Вересня 2018 10:48
Підприємці Центрального ринку у Луцьку просять скасувати рішення виконкому щодо демонтажу 20 тимчасових споруд на вулиці Замковій: вони просять не демонтовувати ці споруди, допоки немає концепції облаштування території. Втім, депутати рекомендували підприємцям звертатися з цього приводу до суду.

Про це йшлося 20 вересня під час засідання постійної комісії міської ради з питань з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Нагадаємо, нещодавно виконавчий комітет міської ради міської ради прийняв рішення щодо демонтажу 20 тимчасових споруд на вулиці Замковій.

Як розповів голова комісії Олександр Козлюк, на попередній сесії було скасоване рішення виконкому про демонтаж тимчасових споруд на вулиці Замковій, оскільки воно не було правильно сформоване. Потому департамент муніципальної варти підготував проекти рішення про демонтаж тимчасових споруд на вулиці Замковій і вони були підтримані на виконкомі. Наразі до комісії звернулася група підприємців на чолі з керівником ГО «Бізнес Волинь» Ігором Дильовом, які просять підготувати проект рішення про скасування рішення виконавчого комітету про демонтаж.

Зі слів Ігора Дильова, департамент муніципальної варти не до кінця вивчив питання, адже є частина підприємців, які напряму укладали договір оренди з міською радою.

«Є 20 металоконстукцій, є дозволи на спорудження. Люди знаходяться там з 2001 року. Поки не розроблена концепція облаштування земельної ділянки, дайте людям 1,5-2 роки там працювати», - каже Ігор Дильов.

Своєю чергою, член ГО «Бізнес Волинь» Тетяна Біскуп зауважила, що в підприємців є дозвіл МТС-АГРОСЕРВІС на облаштовування тимчасових споруд.

Представниця муніципальної варти наголосила, що готуючи проекти рішення про демонтаж тимчасових конструкцій, департамент збирає інформацію на рахунок законності, зокрема муніципали опиралися на відсутності договору оренди, тому рішення вона вважає законним.

«Підприємці мали розуміти, що вони платили незрозуміло кому. Там не має бути «Шанхаю», підприємці мають розуміти, що там буде наводитися лад», - зазначив депутат Євгеній Ткачук.

Отож, комісія рекомендувала підприємцям звертатися до суду щодо скасування рішення виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2018 14:06
Товариш Дильов тупо сприймає історичне місто як територію для заробляння грошей ! Я думаю, він навіть не лучанин і не патріот Луцька. А заручившись підтримкою підприємців заробляє фальшиві політичні дивіденди. А Ткачуку варто би було щодо Шанхаю висловлюватися більш коректно. Я впевнений, що в Шанхаї він ніколи не був і не знає, що Шанхай на момент порівняння його з призамковим с&ачом - то зразок сучасного урбанізованого міста. Яких поводирів маємо - таких, на жаль, маємо .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus