USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На усунення наслідків негоди в Луцьку витратили понад 300 тис.

29 Серпня 2018 13:59
Аби усунути наслідки масштабного буревію, КП «Парки і сквери міста Луцька», працівники котрого здійснювали виїзди містом, витратило більше 348 тисяч гривень. Ці кошти підприємство спрямувало з власних рахунків.

Про це йшлося під час засідання 46-ї сесії Луцької міської ради 29 серпня.

Як зазначив депутат, заступник міського голови Костянтин Петрочук, підприємство вклало свої кошти, через що зараз має проблеми. Так, КП «Парки і сквери міста Луцька» зараз, за словами Костянтина Петрочука, не має чим виплачувати заробітну плату своїм працівникам.

Тож, аби повернути ці кошти підприємству, депутати вирішили зняти 248 тисяч гривень із видатків на здійснення капітального ремонту дворів.

Нагадаємо, сильна гроза з градом, громом і блискавкою накрила Луцьк у червні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus