USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Очільника КП «Парки і сквери Луцька» звільняють

16 Травня 2017 17:00
У Луцьку очікують чергові кадрові зміни. На черзі – звільнення керівника КП «Парки і сквери міста Луцька» Анатолія Трикуша.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Причиною такого рішення можуть стати численні претензії до роботи керівника підприємства, який не може організувати роботу з догляду зелених зон міста, не кажучи про стратегію озеленення Луцька і розвитку паркових зон.

Нагадаємо, свого часу в міській раді не раз висловлювали незадоволення роботою підприємства. Приміром, торік підприємство підвищило витрати на утримання адміністративного апарату на 38,8%, а збитки підприємства протягом шести місяців 2016 року становили 343 тисячі гривень. Розмір кредиторської заборгованості підвищився на 379 тисяч гривень.

Чимало було претензій і до проведення тендерів на озеленення. Зокрема, популярною була схема, коли КП «Парки і сквери Луцька» програвало тендер, а переможець закупівлі залучав його в якості підрядника.

Після низки таких претензій пропонувалося ліквідувати підприємство, реорганізувавши у комунальну установу. Крім того, є неофіційна інформація про причетність працівників підприємства до фінансових зловживань.

До слова, днями стало відомо про наміри звільнити директора ЛПЕ Ігоря Грицюка та звільнення директора КП «Луцьксвітло» Івана Кубіцького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus