USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Скупчення людей без масок та рукавичок: на Варшавському ринку порушують правила карантину

5 Червня 2020 17:06
На ринку Завокзальний – скупчення людей біля входів, без масок і рукавичок. Окрім того, на вході та на виході з ринку не вимірюють температури.

Про це під час дистанційної позачергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 5 червня, повідомив депутат Євген Ткачук.

З його слів, на входах та виходах до Варшавського ринку – скупчення людей, а на пунктах пропуску до ринку не вимірюють температуру відвідувачам. Окрім того, зі слів депутата, люди у чергах стоять без масок, ризикуючи підхопити вірус.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт відповів, що, згідно із постановою Кабміну, контроль за дотриманнями заходів безпеки щодо нерозповсюдження вірусу на ринках покладено на Держспоживслужбу.

«Саме Держспоживслужба приймає рішення і контролює ці процеси. Ми не можемо вносити зміни в постанову Кабміну. На сьогоднішній день у людей складається враження, що коронавірусу у нас нема. У нас в Луцьку справді ситуація не настільки страшна, як в США чи Чернівцях. Але це все завдяки запобіжним заходам. У нас сьогодні статистика нормальна, не треба її змінювати в іншу сторону», - звернувся посадовець до колег.

Також він закликав обранців громади переконувати містян носити маски, а до лучан звернувся із проханням не нехтувати протиепідемічними заходами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 5 Червня 2020 17:18
Ой, дограються наші недисципліновані громадяни, яким усе до одного місця, що знову влада закриє ринки та відмінить рух громадського транспорту. До слова, Волинь в трійці найгірших областей України щодо розповсюдження коронавірусу.
Лучанин до Пенсіонер Прокопчук Показати IP 5 Червня 2020 17:48
Ой дограється наша влада з тими карантинами. Комусь вєлюри з хмельницькою кавою, а комусь маски на обличчя. Ростов не резіновий.
луцький до Лучанин Показати IP 5 Червня 2020 19:10
А ви мабуть географію погано у школі вчили, що тільки одне місто вивчили :))) Вже куди треба і не треба його тикаєте і типу до Луцька Зе! якесь відношення має і до людей безголових!
ЛУЧАНИН до луцький Показати IP 5 Червня 2020 21:17
Так саме ці безголові його обрали.
Лучанин до луцький Показати IP 5 Червня 2020 21:40
Якраз по географії в мене було відмінно
ангст Показати IP 5 Червня 2020 17:26
А в супермаркетах не порушують?
Обридло Показати IP 5 Червня 2020 17:44
МАСКИ хворим людям треба!!!!! Задовбали тим маскарадом
Погоджуюсь до Обридло Показати IP 5 Червня 2020 17:57
1000%
123 до Обридло Показати IP 5 Червня 2020 18:15
А як знати хто хворий, а хто ні, якщо люди хворіють без симптомів, та заражають оточуючих.
ігор луцький Показати IP 5 Червня 2020 18:15
В 14.30 був в центрі,в супермаркеті.Там був аншлаг.Але команду дали пресувати базари.Брати і сестри,змиріться і терпіть.
Лучанка Показати IP 5 Червня 2020 18:20
В нас абсолютно ніде по місту не дотримуються дистанції та не носять маски. Відкриваєш місцеві інтернет-новини, то навіть там посадовці через одного на фото в масках. Народ вже забив болт на це все. Заклади харчування працюють не тільки на винос або з літніми майданчиками, працюють всі і вся. Зайдеш в супермаркет і одна як дурна в масці і в рукавичках, ніхто не контролює кількість відвідувачів. Тому гучний заголовок "ринок порушує умови карантину" недоречний, бо 9 з 10 супермаркетів також, але чомусь заголоак не про них. А на рахунок " маски для хворих" це не правильно на мій розсуд, бо ніхто не знає чи є він хворим або банально переносником. Тому задля спокою інших, хай носять і не ниють, бо наражають інших
луцький до Лучанка Показати IP 5 Червня 2020 19:12
Ну якщо забили, то готуйтесь і бронюйте місця у інфекційній але потім нікого не звинувачуйте!!!
Айболить до луцький Показати IP 5 Червня 2020 21:13
Ну да ,сусідня Білорусія вже вся покотом лежить, просто дехто вміє думати головою,а не жо......ю,а в нас зато вся економіка нижче плінтуса, крім епіцентрів та АТБ....
ммм Показати IP 5 Червня 2020 19:32
Віруси були,є і будуть, а людям треба виживати. Ми не європейська країна, де про людей дбають фінансово. Нам потрібно заробляти гроші , щоб повноцінно харчуватися і оплатити лікування ,якщо захворіти, від цього клятого коронавірусу. Будуть нові версії коронавірусу --- СOVID-20, то що нам пожиттєво сидіти на карантині. Замітки пишуть ,що коронавірус живе тільки на ринку, хоча підхопити його на свіжому повітрі важко. А ці маски взагалі від любого вірусу ще нікого не захистили ,бо розміри їх дуже малі.
Лучанин Показати IP 5 Червня 2020 22:08
Їхав в приміській маршрутці.Пасажири заходять в масці потім знімають зовсім або опускають на бороду.Водій ніяк не реагує .Послабили карантин.А люди не розуміють що карантин повністю не відмінено і наражають на небезпеку інших громадян.
Внук Показати IP 5 Червня 2020 22:26
До дупи мені ваші маски, я вільна людина і ніхто мене не заставить то носити. Мінусуйте гої.
Свідомий Показати IP 5 Червня 2020 23:06
Не варто лікувати хворих, якщо люди не розуміють про елементарне дотримання карантинних заходів, нехай дочекаються поки першу тисячу таких байдужих вивезуть у Гаразджу. Тоді будуть кусати не лише лікті...
Сторонній Показати IP 6 Червня 2020 08:12
їхавши по місту, не бачив ,щоб люди були в масках, Напевно громадські місця тільки на ринку
Квіточка Показати IP 6 Червня 2020 20:42
Кожні вихідні ходжу на Варшавський ринок температуру міряють завжди, перевіряють наявність масок, скупчення людей відсутнє)) все залежить від нас самих якщо людина відчуває себе безпечно і думає що все це видумки це її позиція ((ми повинні розуміти одне вірус існує тому якщо є вимога знаходитись в громадських місцях в масках і дотримуватись певних правил ми повинні це виконувати подобається нам це чи ні (Будьмо свідомими і трішки добрішими)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus