USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Вересневому за півмільйона відремонтували глядацький зал будинку культури

11 Листопада 2019 14:04
Оновлений глядацький зал будинку культури мікрорайону Вересневе урочисто відкрили вчора, 10 листопада. Про це інформує Луцька міська рада.

На захід завітали директор департаменту культури Луцької міської рали Тетяна Гнатів та депутат міської ради, директор департаменту економічної політики Борис Смаль.

Нещодавно цей зал зазнав капітального ремонту. За майже півмільйона гривень, виділених із міського бюджету, було повністю замінено підлогу, встановлено нові глядацькі крісла, відремонтовано стіни та частково реконструйовано систему опалення.

Із вітальним словом до присутніх звернулась Тетяна Гнатів: «Це – той приклад, коли лучани збираються разом та втілюють ідеї. Сьогодні ми бачимо, наскільки активно розвивається мікрорайон Вересневе: інфраструктура, питання спорту, освіти, культури.

Як очільник департаменту культури я особливо тішусь, що мешканці мікрорайону отримали чудовий культурно-мистецький центр із технічним обладнанням, можливостями. Усе це – задля вас. Дуже хочеться, аби тут завжди було людно, приходили діти та молодь і кожен знайшов собі заняття для душі. Докладено чимало зусиль, аби тут було комфортно та відбувалось багато радісних подій».











З нагоди відкриття оновленої глядацької зали та Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народної творчості своїми виступами присутніх вітали ансамбль бального танцю «Лілея», вокальний ансамбль «Калейдоскоп», ансамбль сучасного танцю «Ліберта кідс», ансамбль акордеонистів Гіркополонківської музичної школи, вокаліст Олег Столяр, джазовий колектив «Карлос Бандос», гуморист Андрій Корнєйчук, ансамбль народного танцю «Волиняночка» та інші.


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus