USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На війні загинули ще четверо військових з Луцька

23 Червня 2023 14:38
На війні під час виконання бойових завдань обірвалися життя лучан Вадима Войтовича, Олександра Гайдука, Олександра Маєвського та Антона Пустовіта.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Войтович Вадим Анатолійович, 17.09.1980 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду гранатометника 2 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 106 механізованого батальйону.

Рядовий Войтович Вадим Анатолійович загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Гайдук Олександр Олександрович, 06.02.1994 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти 2 механізованого батальйону.

Старший солдат Гайдук Олександр Олександрович загинув 29.03.2022 під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області.
Олександр Гайдук. Фото опублікувала Наталія Пасічник
Олександр Гайдук. Фото опублікувала Наталія Пасічник
Лучанин Маєвський Олександр Володимирович, 06.08.1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду сапера інженерно-саперного взводу мотопіхотного батальйону.

Солдат Маєвський Олександр Володимирович загинув 21.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Вільшанка Харківської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Пустовіт Антон Сергійович, 20.08.1993 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду навідника 1 кулеметного відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки.

Матрос Пустовіт Антон Сергійович загинув 19.06.2023 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Левадне Запорізької області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ан-225 Показати IP 23 Червня 2023 17:51
Шановні журналісти проведіть нарешті ваше незалежне розслідування чому знову одні мобілізовані
Потерпілі з 1/244/08 Показати IP 23 Червня 2023 20:20
Слава Україні, хто загинув на війні усі Герої! Слава ЗСУ у тому числі майору Житінському Борису Юрійовичу 10.6.2014-15.5.1973року народився і навчався у М.Луцьку,ХВУТ,Одесі є національним Героєм України( посмертно) зразком стійкості і мужності за державу! А,Н.Пасічник разом з П.Шпигою- хай опублікує як мородерила трудову книжку офіцера і з іншими майно родини Героя!?
Діти Показати IP 23 Червня 2023 20:21
Слава ЗСУ у тому числі,родині Героя- майор Житінський Борис Юрійович.РОДИНА,ДІТИ.
Віктор Федосюк Показати IP 24 Червня 2023 00:17
СЛАВА УКРАЇНІ! Сьогодні сумна звістка... Під Дібровою поліг наш Вадим Войтович... відлетів у Лету... Наш товариш і сусід... Він мав золоті руки, ремонтував авта - всі йшли за поміччю до нього, - приварити, прикрутити, відремонтувати... Жив на вулиці Стефаника, що на Кічкарівці, любив ловити рибу у ставку, що поруч... мріяв обладнати майстерню, яку збудував якраз перед війною... не судилося... Пройшов вишкіл в Естонії, отримав сертифікат сержанта... Пішов захищати Україну, Волинь, Луцьк, Кічкарівку, вулицю Стефаника, дружину, сина... і нас з вами... Кінець наших спільних якихось планів, мрій і ідей про повоєнність... і посиденьок при чарці... Не можу сьогодні ні думати, ні працювати... Всип, Вадиме, тим зайдам-москалям на тім Світі, хай горять у пеклі!.. ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus