USD 39.76 40.00
  • USD 39.76 40.00
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 10.00

На війні загинув волинський Герой Юрій Свиридюк

10 Липня 2023 15:09
Поблизу населеного пункту Ямпіль загинув волинський військовий Юрій Іванович Свиридюк із села Озеро, 1969 року народження.

Про це повідомили у Ківерцівській міській раді.

«Сьогодні ми дізналися про смерть нашого військового. Юрій Свиридюк житель села Озеро. Загинув 8 липня 2023 року поблизу н.п. Ямпіль, отримавши мінно-вибухові поранення та опіки всього тіла. Був сміливим і відданим воїном, який ставив інтереси нашої нації на перше місце.

Втрата військовослужбовця Юрія буде відчуватися глибокою скорботою серед нас. Він залишися в наших серцях як Герой, який віддав своє життя за свою країну.

Давайте разом висловимо наше глибоке співчуття родині. В цей скрутний час, нехай наша підтримка і щирі слова допоможуть їм знайти силу і пережити цю важку втрату.

Нехай пам’ять про Юрія Свиридюка завжди буде в наших серцях і нагадуватиме про непохитну відданість та жертовність наших військових», – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus