USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

На Волинь привезли обстріляну Градами «швидку», аби відремонтувати

3 Січня 2018 16:13
Волиняни ремонтуватимуть машину швидкої допомоги, які привезли зі сходу. Про це у мережі написав волонтер Сергій Добродомов («Дед Волинь»).

"З чергової поїздки на схід привіз з Новолуганська обстріляну градами машину швидкої допомоги. На цій машині служить наш земляк з Луцька ще з Добробату "Айдар" Дядя Коля. Він дуже просив цю машину відремонтувати, бо вона потрібна в зоні бойових дій.

Сьогодні швидку допомогу поставили на ремонт в селі Підгайці. На фото ремонтна бригада в складі зварника Киришуна Миколи, слюсаря-зварника Шудрука Станіслава, фарбувальника-рихтувальника Прохора Олександра, котрі вже відремонтували не одну машину на АТО і готові до ремонту цієї", - йдться у дописі Деда.

Усіх небайдужі волиняни можуть долучитися до допомоги, зокрема волонтери будуть вдячні за допомогу в придбанні запчастин та фарбувальних матеріалів.

"Дуже потрібні 2 диски з резиною на 15 дюймів (не обов"язково нові). В будь-якому випадку ми швидку допомогу поставимо на колеса і передамо у військову частину", - додає волонтер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ДіБіл Показати IP 3 Січня 2018 17:00
А що Самооборона мовчить ? Вона так багато відправила машин, так багато...а тут не чути їх.
патріот Показати IP 3 Січня 2018 18:24
Що за порнографія? А звернутись до МО не пробували, щоб машину замінили, чи де-то вони служать? Стільки ж грошей з бюджету на оборону йде, а тут таке?
11 Показати IP 3 Січня 2018 18:51
Так як українців обдирають патріоти . І вже пофіг стало . З бюджету в пороха попросіть хай він дасть .вже небайдужих немає .
51омбр Показати IP 3 Січня 2018 20:00
Пригоніть у Володимир там зараз легендарна 14 бригада як раз займається відновленням боєздатності по плану ,рвб відремонтує безкоштовно і без піару (показухи).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus