USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині 15 осіб підозрюють у злочинах проти нацбезпеки

30 Липня 2022 08:58
СБУ на Волині цілодобово працює над виявленням ворожих агентів та диверсантів.

Про це повідомила пресслужба відомства.

Слідчі Управління СБ України у Волинській області зареєстрували 66 кримінальних проваджень, пов’язаних з діяннями на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України.

Розслідування здійснювалось як стосовно подій, які мали місце на території нашої області, так і в інших регіонах – Київській, Донецькій, Луганській областях, оскільки дані провадження були розпочаті за заявами внутрішньо переміщених осіб, котрі прибули на територію Волині і тут звернулись з заявами про вчинення щодо них злочинів.

П’ятнадцятьом особам уже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів проти основ національної безпеки.

Зокрема, СБУ на Волині викрила зрадника, який передавав ворожим спецслужбам інформацію про типи і кількість військових літаків, місця їх дислокації, тренувальні польоти, особисті дані військовослужбовців аеродрому.

Читати ще: Сметанін, який здав росіянам аеродром у Луцьку, може вийти з-під варти під заставу в майже два мільйони

Також СБУ викрила російського диверсанта, який планував «залягти на дно» в західних областях країни та очікувати на подальші злочинні вказівки для проведення диверсійної діяльності на заході України. Окрім того, оперативники викрили на Волині шпигуна – громадянина Республіки Білорусь, який за завданням іноземних спецслужб збирав для ворога інформацію про розміщення та пересування техніки ЗСУ та стан мобілізації у регіоні.

Також співробітники Управління викрили державного зрадника, який проник в Україну з території Білорусі. Однак контррозвідники його затримали відразу після перетину кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
волинянка Показати IP 30 Липня 2022 09:16
Що ви з ними носитеся розстрілювати в країні війна
Санич Показати IP 30 Липня 2022 12:30
СБУ чистіть свою контору, там повно зрадників.
Петро Показати IP 30 Липня 2022 13:49
Яких 15, 150 як мінімум . Шукайте і найдете цих п.дарів.
Фанати Показати IP 30 Липня 2022 18:32
Всі ті,що так яро підтримують російську церкву і є зрадниками України. Всі голови і старости отг мають пройти перевірку, а то засмічують українські органи.
Василь Показати IP 1 Серпня 2022 14:06
Розстріляти зрадників
Халупа полішука до Василь Показати IP 11 Серпня 2022 07:11
Сядь ,на пляшку. Ото потіха, буде. А жиди не зрадники,що у влади. Давайте, ,шукайте кістку,в молоці. А хто за церкву ,говорить,не правдиво.дай боже тобі чоловіче ,здоровья.та прозріння .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus