USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині «Volkswagen» на швидкості в'їхав у корову

22 Серпня 2017 17:46
У Горохівському районі автомобіль збив корову: водія та пасажира госпіталізували, інформують у прес-службі волинської поліції.

ДТП трапилася вчора, 21 серпня, на вулиці в селі Сільце Горохівського району. Водія та пасажира транспортного засобу госпіталізували. Тварина загинула.

За кермом автомобіля перебував 29-річний житель Львівської області. Водій врізався в корову, яка вийшла на проїжджу частину. Після зіткнення машина злетіла у кювет.

Внаслідок автопригоди водій та 29-річний пасажир транспортного засобу, житель райцентру Ківерці, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОЛЕГ Показати IP 22 Серпня 2017 18:23
а з коровою що? сильно постраджала ? як треба було перти, щоб корову і не побачити ?
Ігор луцький Показати IP 22 Серпня 2017 20:20
Так він в"їхав в корову чи врізався в корову?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus