USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині «Аверс» запустив своє радіо

16 Липня 2020 14:14
На Волині у тестовому режимі розпочало роботу радіо «Аверс». Наразі воно транслює свій контент для жителів Луцька та прилеглих сіл на частоті 100,9 МГц. Незабаром, обіцяють аверсівці, почути хвилю нової місцевої радіостанції зможуть й у інших куточках області.

Про це стало відомо із сюжету телеканалу «Аверс», передає Перший.

«Будемо говорити не лише про погоду. Але й про спорт і про всі інші новини. У нас передбачаються такі рубрики, як «Українське ретро», «Волинський шлягер», де ми будемо розповідати про відомі у минулому, але на деякий час призабуті хіти українських виконавців», – розповів директор радіостанції «Аверс» Андрій Зубенко.

На хвилях радіо мають з’явитися власна гаряча лінія та інтерактивні програми.

«Слухачі дуже люблять інтерактив, тому це буде обов’язково. Можна буде телефонувати у студію, ставити питання як ведучим, так і гостям», – повідомив ведучий Дмитро Ураєв.

Зараз команда готує для волинян інтерактивні проєкти.

«Будуть такі години, коли люди зможуть привітати своїх найближчих, найрідніших. І навіть, я так думаю, в майбутньому за це можуть бути якісь розіграші, якісь призи, подарунки», – каже ведуча Ірина Кудря.
Як повідомлялося раніше, телерадіокомпанія «Аверс» виграла FM-частоти на Волині, Нацрада з питань телебачення і радіомовлення України повідомила ще у листопаді 2019 року.

У телекомпанії «Аверс» тоді планували, що їхнє радіомовлення стартує приблизно через два місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
DAB Показати IP 17 Липня 2020 13:12
Коли нарешті у Луцьку вже зявиться цифрове радіо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus