USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині автобус збив пішохода: водій відбувся умовним

22 Березня 2020 15:53
У Ковелі водій автобуса допустив зіткнення з легковиком, а потім збив пішохода. Внаслідок аварії постраждалий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Натомість винуватець ДТП відбувся умовним покаранням терміном на два роки.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 21 вересня минулого року обвинувачений, керуючи автобусом «БАЗ, рухався вулицею Володимира Кияна у Ковелі. Втративши пильність, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ», що зупинився біля пішохідного переходу, аби дати дорогу пішоходам. Після зіткненя автобус продовжив рух та допустив наїзд на пішохода.

У результаті ДТП постраждалий отримав численні тілесні ушкодження.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину.

Тож суд призначив йому покарання у виді обмеження волі на один рік без позбавлення права керувати транспортними засобами, замінивши його на умовний термін строком на два роки.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Березня 2020 17:35
Позиція дурнуватого суду: збивай і не переживай, бо ми тебе прикриємо і спокійно будеш їздити надалі, порушуючи ПДР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus