USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині банда обікрала банкомат

11 Лютого 2019 14:06
Учора вночі затримали групу зловмисників 33-х, 34-х та 40 років, котрі у селищі Олика Ківерцівського району із банкомату викрали дві касети із грошима, інформує поліція Волині.

Усіх їх затримали співробітники управління стратегічних розслідувань спільно із спецпризначенцями корпусу оперативно-раптової дії та слідчими Головного управління Нацполіції у Волинській області в порядку ст. 208 КПК України. Зловмисникам оголошено про підозру за ч.5 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Поліцейські Волині у неділю 10 лютого під ранок затримали на місці скоєння злочину групу осіб, котрі за допомогою інструментів пошкодили банкомат та викрали дві касети із грошима. Сума спричинених збитків фінансовій установі становить 600 тис. грн.. Гроші та знаряддя злочину вилучили, зокрема, болгарку для різки по металу, викрутки, рулони самоклеючої плівки та серцевину замка. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Їм оголошено про підозру за ч.5 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу тримання під вартою», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.
Зловмисники – 40-річний лучанин, 33-річний уродженець Закарпаття та 34-річний уродженець Рівненщини. Усі вони раніше притягувались до кримінальної відповідальності за скоєння різних злочинів. Під час досудового слідства буде перевірено цих осіб на причетність до скоєння інших злочинів. Санкція статті передбачає покарання від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus