USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині бракує коштів на детальне планування районів

5 Жовтня 2016 21:20
Для завершення розробки схеми детального планування Любомльського району вже цьогоріч просили виділити 209 тисяч гривень з обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 5 жовтня.

Любомльська райдержадміністрація звернулася до депутатів Волиньради щодо виділення коштів для розробки схеми планування території Любомльського району.

Як повідомив перший заступник голови Любомльської РДА Олександр Герасимчук, раніше виділили кошти на умовах співфінансування 50 на 50%: Любомльський район проплатив 150 тисяч гривень, але в 2015 році процес розробки схеми планування території призупинили і зараз для його завершення не вистачає 209 тисяч гривень, які просять виділити з обласного бюджету на коригування плану. У разі підтримки звернення роботи можна буде завершити до кінця року.

Голова ОДА Володимир Гунчик просив членів комісії утриматися під час голосування щодо цього звернення. Він нагадав, що існує загальнообласна програма планування території області. Посадовець зауважив, що хотів би заслухати інформацію про загальний стан справ, замість того, щоб фінансувати Любомльський район, забуваючи про інші. Отже, питання він рекомендував розглянути в рамках загальнообласної програми і, заслухавши звіт управління містобудування та архітектури, ухвалювати рішення під час планування обласного бюджету на 2017 рік. Цю пропозицію члени комісії підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus