USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Любомльському районі розробляють схему планування території

7 Серпня 2017 16:40
Для розроблення та коригування схеми планування території Любомльського району залучені голови місцевих рад району, керівники організацій та установ.

Містобудівна документація – це затверджені текстові та графічні матеріали з питань регулювання планування, забудови та іншого використання територій, йдеться на сайті Любомльської райдержадміністрації.

Основна функція – це роль довгострокової програми регіонального містобудівного розвитку, тенденції економічного розвитку, включаючи природні ресурси, промислові-транспорт, комунікації, туризм, а також вносить корективи в існуючі системи розселення, демографічну ситуацію та стан перспектив розвитку територіальних громад району. Однозначно кажучи, це документ, яким обумовлюється стратегія подальшого розвитку району.

В процесі активно здійснюється підготовка вихідних даних для розробки схеми планування території Любомльського району, перевірка діючого стану територій району ,а також подаються відповідні пропозиції щодо розвитку території на перспективу.

В подальшому цей програмний документ стане основою для економічного та соціального розвитку району, залучення додаткових інвестицій і дасть можливість передбачити розвиток територій на перспективу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 7 Серпня 2017 17:35
Та схема, в той час коли проходить адміністративно - територіальна реформа, потрібна так, як мертвому припарки. Спішать потратити державні гроші, а користі від тої схеми - цілий ноль. Бо те, що було вчора - сьогодні не актуальне, а те, що буде взавтра ніхто не знає. Може того Любомльського району не буде, а якщо і буде, то не в таких межах. Чи є в тій країні хтось здравомислячий ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus