USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині чоловік разом із 12-річним хлопчиком обікрали відділення пошти

11 Грудня 2020 22:40
На Волині чоловік, підмовивши 12-річного хлопчика, обікрав відділення поштового зв’язку.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду Волинської області.

28 листопада минулого року обвинувачений запропонував 12-річному хлопчику здійснити крадіжку з місцевого відділення поштового зв'язку у селі Кукли Маневицького району. Цього ж дня о 23.30 вони проникли до приміщення пошти, пошкодивши шибку зубилом. Після цього вони вкрали товари призначені для продажу. Серед вкраденого здебільшого були солодощі. Загальна сума збитків – 840 гривень.

У суді обвинувачений визнав свою вину, зазначивши, що йому було відомо про вік його «спільника».

Матір неповнолітнього розповіла, що прокинувшись вночі, вона помітила, що двері кімнати чимось підперті ззовні, бо їх неможливо було відчинити. Коли жінка все ж відчинила двері, то в кімнаті побачила сина та обвинуваченого, якого вигнала з хати. А зранку приїхала поліція, правоохоронці знайшли на горищі пакет із солодощами, чай, наволочку.

Тож суд призначив крадію, який до того ж підмовив до крадіжки неповнолітнього, чотири роки позбавлення волі, змінивши на два роки умовного.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus