USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині для дітей у новому садочку не вистачає ліжок

31 Жовтня 2017 21:58
У селі Заріччя Володимир-Волинського району, у щойно побудованому дитсадку не вистачає ліжок для дітей.

Про це повідомляє Район.Володимир-Волинський.

"Зранку на 9.00 ведемо і вже в обід забираємо з садочка. І все тому, що на всіх діток не вистачає спальних ліжечок, - розповідає бабуся, мешканка Зарічанської ОТГ. - Живемо від дошкільного закладу далеченько, тому тепер ми тільки те й робимо що водимо і забираємо дитину з садочка. До обіда вже можна нічого не планувати. А що робити батькам які працюють і в яких робочий день розпочинається о 8.00, а закінчується о 18.00?"

За коментарем видання звернулося до новообраного голови Зарічанської ОТГ Ігоря Пальонки.

"Я зв'язувався із завідувачкою садочка і вона мені дещо прояснила ситуацію. Справа в тому, що кількість місць у садочку обмежена і, приймаючи останніх кількох діток, батькам так і пояснили. Мовляв, спальних місць не вистачає, а тому деякий час вам доведеться забирати діток одразу після обіду. Батьки погодились - діток зарахували", - пояснив голова громади.

Проте, як зазначив Ігор Пальонка, проблему з нестачею ліжок у навчальному дошкільному закладі планують вирішити уже найближчим часом.

"Я вже мав розмову на цю тему з помічниками народного депутата від нашого округу, а якщо нічого не вирішиться, то з нового року за кошти новостореної ОТГ докупимо меблі в дитячий садок".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus