USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дві «швидкі» проїхали 80 кілометрів за хибним викликом

21 Серпня 2018 18:02
На Волині невідома особа викликала поліцію і «швидку» на вигадану аварію.

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик про те, що в одному із сіл області трапилася ДТП в якій постраждало двоє осіб, повідомили на сторінці Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф у Фейсбуці.

Із найближчого відділення ЕМД негайно виїхала бригада медиків, за кілька хвилин виїхала ще одна. Приїхавши на місце виклику медики зустріли автомобіль патрульної поліції. Виявилося, що повідомлення про ДТП надійшло також до поліції, і працівники поліції вже розшукують потерпілих. Та пошуки виявилися марними.

«Тобто, у вказаному місці не сталося жодного ДТП і потерпілих не було! З'ясувалось, що це чиїсь злі жарти! А тим часом дві бригади ЕМД подолали 80 км. за хибним викликом! Такий виклик - злочин, бо викликаючи екстрену медичну допомогу на хибний виклик є велика ймовірність позбавити вчасної допомоги іншу людину, яка без допомоги медиків може померти. Крім того, такі жарти завдають нашій установі великих матеріальних затрат», - йдеться у повідомленні.

Патрульні склали адміністративний протокол за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Працівники ЕМД також подали звернення до поліції про встановлення особи, яка здійснила дане правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus