USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині двоє чоловіків хотіли дати хабар патрульним

18 Червня 2020 12:43
Двоє чоловіків намагались відкупитися від поліцейських, аби уникнути адміністративної відповідальності: за цими фактами триває слідство.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора в Камені-Каширському працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл VIPER AKTIVE, водій якого рухався без державних номерних знаків. Керував транспортним засобом 51-річний житель району. Щоб уникнути адмінвідповідальності за порушення правил дорожнього руху, він запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 500 грн. Поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Намагався відкупитися від адмінвідповідальності і 55-річний водій скутера Honda Dio. Подія трапилась учора в Ратному. Транспортний засіб чоловіка не був зареєстрований у встановленому законом порядку, тож він надав поліцейським гроші, аби уникнути покарання. На місце прибула слідчо-оперативна група.

За цими фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народна прокуратура Показати IP 18 Червня 2020 14:16
Правильно робить поліція, публікуючи таку інформацію. А то у нас "прості люди" звикли постійно кричати, що правоохоронні органи корумповані. а самі при найменшій нагоді намагаються вдатись до корупції для вирішення особистих питань. Може хоч так якось можна буде вплинути на наше корумповане суспільство

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus