USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині хочуть створити орган співпраці громадськості з Бюро економічної безпеки

23 Березня 2023 11:05
Бюро економічної безпеки планує створити консультативно-дорадчі органи для взаємодії із громадськістю при територіальних управліннях.

Про це під час відкритої зустрічі інформував директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник, який 22 березня приїхав із робочим візитом на Волинь.

Він нагадав, що при БЕБ є колегіальний орган – Рада громадського контролю, яка допомагає в розбудові Бюро. Однак, за словами Вадима Мельника, це не зовсім те, що підходить громадськості. До того ж Бюро економічної безпеки потрібна співпраця для відбудови економіки.

«Ми опрацьовуємо розробку формату у вигляді певного консультативно-дорадчого органу, створеного при територіальних управліннях. Зробимо це в найкоротші терміни. Він відповідатиме нормам законодавства», – поінформував директор.

Читати ще: Скільки детективів працює в управлінні Бюро економбезпеки Волині

Вадим Мельник відзначив, що в цьому питанні важливий постійний зворотній зв’язок між бізнесом та БЕБ. Обидві сторони мають розуміти, як взаємодіяти та допомагати.

«Якщо я хочу, щоби бізнес сказав «Нам потрібен БЕБ», то треба, щоб ви (представники бізнесу, – ред.) розуміли, як ми діємо, як вам допомагаємо. Тому що допомагаючи вам, ми поповнюємо бюджет. Моя команда це чітко усвідомлює, – зауважив Мельник. – Наше завдання передусім не допускати розкрадання бюджету та максимально його наповнювати».

Очільник БЕБ підсумував: якомога швидше намагатиметься донести до громадськості аспекти взаємодії в регіонах, щоб почати співпрацю у вигляді консультативно-дорадчого органу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus