USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Скільки детективів працює в управлінні Бюро економбезпеки Волині

22 Березня 2023 16:33
У Територіальному управлінні Бюро економічної безпеки у Волинській області, яке було засновано влітку 2022 року, працюють 19 детективів та п’ять аналітиків. Поки що через брак фінансування штат розширювати не планують.

Про це інформував директор Бюро економічної безпеки України Вадим Мельник, який 22 березня приїхав із робочим візитом на Волинь.

Як він наголосив, нині пріоритет номер один – Збройні сили України.

«Напевно, через це в нас є недофінансування. На сьогодні в усій країні у нас працюють 226 детективів і 205 аналітиків. Це працівники центрального апарату та семи територіальних підрозділів, – сказав Вадим Мельник. – У мене запитують, чому немає інших підрозділів. Тому що як керівник органу я порушу закон, якщо набиратиму людей. Немає фінансування».

Нині у Волинській області працюють 19 детективів БЕБ. Поки штат не розширюватимуть через брак коштів.

Очільник БЕБ України відзначив, що ще одна проблема, яка виникає через нестачу фінансування, – забезпечення аналітиків серверним обладнанням і програмними продуктами. Саме тому на Волині в Територіальному управлінні працюють лише п’ять аналітиків.

Читати ще: Чіткий сигнал бізнесу: очільник Бюро економічної безпеки – з візитом у Луцьку

«Якщо говоримо про завантаження цих детективів, то те, як ми це будемо вирішувати, – наші проблеми. Якщо зупиняємося на Волині, то це питання керівника Територіального управління БЕБ області Сергія Юлдашева. Він залагодить цю проблему. Наше завдання – отримати позитивний ефект для економіки. А завдання бізнесу – нам допомагати, нас інформувати», – сказав Вадим Мельник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 22 Березня 2023 17:55
детективи з поганими кредитними історіями...самі не можуть дебет і кредит звести,зате будуть боротися з економічними злочинами...
ветеран ОВС Показати IP 22 Березня 2023 21:36
Практиа створення безлічі силових структур : ДСР. БЄБ, НАБУ. САП.......... це окозамилювання. . Які конкретні показники роботи 24 працівників БЕБ на Волині? Без водички вони дорівнюють нулю. Можливо доцільно не плодити генералів, а створити одну , але дієву структуру. Слухав виступ керівника, висновок - губошльоп сам напевно не знає яка його основна місія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus