USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині лісівники за допомогою фотопасток ловлять порушників, які засмічують ліс

16 Квітня 2024 12:16
У масивах поблизу населених пунктів лісівники встановили максимальну кількість із наявних у філіях Поліського лісового офісу ДП «Ліси України» фотопасток. Їх постійно переміщають та маскують. Таким чином фіксують традиційне «генеральне прибирання» перед Великоднем.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

Порушників, які на фото, камера зафіксувала у лісових масивах Воротнівського лісництва філії «Ківерцівське лісове господарство».

Загалом протягом весни за засмічення лісу працівники груп оперативного реагування та державної лісової охорони склали 56 протоколів.

Читати ще: На Волині лісівники за тиждень приборкали кілька пожеж

Згідно з законодавством України, за засмічення лісів передбачені штрафи.

Але річ навіть не в адміністративній відповідальності. Такі факти досі є непоодинокими. Люди не перестали виносити сміття до сусіднього лісу, який усього за сотню метрів від дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Квітня 2024 12:51
бидло можна привчити до порядку тільки копійкою
Нема на то ради ! Показати IP 16 Квітня 2024 13:04
А то такі с%ані господині - все підмітають своїм віником і усе метуть під чужий поріг ! А потім буде одна одній хвалитися, яка у неї смачна паска, бо вона гарна господиня, шо нового із модного одягу купила на заздріть подругам, який у неї порядок в хаті, яка вона мудра при вихованні дітей, як її люди хвалять, як щиро хреститься в церкві і яка вона глибоковіруюча, і критикує владу за те, шо вона мало робить для вступу в ЄС ! А нутро то гниле і піднебіння то чорне ! Виховне значення отаких інформаційних матеріалів без конкретики, без прізвищ, без міри покарання - то просто порожній звук ! Нема на них німця з гарапою, шоби скресав с%аку на квашене яблуко !
волиняка з володимир Показати IP 16 Квітня 2024 13:53
Цікаво... А такі пастки не фіксують тих директорів лісгоспів та самих лісників котрі тирять ліс.... Бо легше шось придумать і перевести на сміття те ,се, коли ліс рубають на сотнях гектарів.
Бля Показати IP 16 Квітня 2024 18:32
Сміття - сміттям, я цим не страдаю як і багато хто. От як би на гарячому в інтимних стосунках мало хто попався не знаючи про такі " пастки на сміття")))
Нах до Бля Показати IP 16 Квітня 2024 19:45
Та якшо оргазм фонтаном, адреналін з тестостероном пре, він задоволений і вона рада - то нехай бачать і заздрять ! Головне, шоби після себе протизачаточні засоби правильно утилізували відповідно до екольогічних вимог !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus